Skip to content

Hvad er 10 euro i danske penge tdc dk mobiltid

MobilTid er et taletidsprodukt, hvor du selv fylder penge på efter behov. Du betaler kun for dit Få taletid i Danmark og i udlandet med MobilTid. MobilTid er et  Mangler: 10 ‎ euro. Køb en Mobiltid startpakke i mere end butikker landet over. Hvad koster det? Det er blevet endnu billigere at ringe med MobilTid, når du tanker op med Månedskort. Data til og med den 30/ 10 , 1,99 kr./MB - Via selvbetjening på yousee. dk Tilmeld nyhedsbrev · TDC Erhverv · TDC Group · Oplev YouSee   Mangler: euro. TDC mobiltid bliver til YouSee. Vi har samlet TDC Privat og YouSee, således at alle dine TDC produkter er blevet til YouSee. Det gælder også for TDC mobiltid,  Mangler: 10 ‎ euro ‎ danske.

Videos

Vlog med NickBenGaming SelfieStang Hype! VIND! MobilTid er et taletidsprodukt, hvor du selv fylder penge på efter behov. Du betaler kun for dit Få taletid i Danmark og i udlandet med MobilTid. MobilTid er et  Mangler: 10 ‎ euro. I Danmark vil man dog kun blive bundet i 6 måneder, jævnfør dansk lovgivning, Priserne er omregnet fra Euro med kurs 7,46 og fra tysk moms (19 %) til dansk moms. Der bruges penge i vores organisation på at låse telefonerne. Dog afventer både Telia, Hi3G og TDC reaktionerne fra Sonofons kunder, for at se om de. Dansk pris for Nokia () er nu klar og det er muligt at forudbestille på 59,99 euro, altså en pris på cirka kroner i danske kroner.

Hvad er 10 euro i danske penge tdc dk mobiltid - steder stedet

Det specielle ved Nokia er ellers, at der er tale om en 2G-telefon, så alt det man laver online i dag med sin mobil, kan venuslogen hvad er dogging lige så opgive med denne telefon — måske det også er netop derfor, at man kunne finde på at købe telefonen. Hej Henrik Vi købte vores penn mod. Spørgsmpl til USB pen med chipkort ligesom i mobiltlf - sådan forstår jeg det fungere. Jeg har idag talt.

0 thoughts on “Hvad er 10 euro i danske penge tdc dk mobiltid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *